Post by rextliwatchreafit on Feb 12, 2022 4:28:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече токени ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Хареса ми графиката, играта също е интересна и също много приятна, обичам тази игра, бих оценил 10 звезди, ако можех, но единственият проблем е, че има твърде много реклами, ще се радвам, ако ги премахнете, моля.
Наистина се наслаждавам на играта! Има много нива, но когато ще получите скъпоценния камък, когато убиете рицаря, моля, сменете, когато го направите, препятствията като шиповете няма да ви наранят, защото когато отидох да грабна скъпоценния камък, имаше шипове точно там и аз загубих нивото! Както и да е, освен това е страхотна игра.
Това е много добра игра, защото има игра за бягане, това е много прекрасна игра. Обичам тази игра, защото той ритна насекомите 3 в земята благодаря ви и приятен ден на
Якооо
Харесах старата версия около 2012 г., тази е много по-лоша
Обичам играта, но просто не мога да стигна до свят 13, това е наистина лош бъг и не съм виждал много хора да говорят за нея, просто мостът не отива до другия остров, просто пише " Очаквайте скоро"
Играта е супер готина ,и много забавна но нали минахте всичките нива на първо и второ и след се сменявт сезоните стигам до пустинята и човека си стои бум бада затова не теглете
Красиви ❤️ игри
Не мога да го играя и все още чаках 5 минути
Играта е много добра! Това е любимата ми игра.
Забавна игра, но има нужда от повече нива. Кога ще получим повече нива? Обичайте игрите. Повече нива, моля. Моля те. Благодаря .. Още. Моля, минало е Докато кога идват следващите нива? Страхотна игра. Повече нива.
Така че по принцип наистина харесвам тази игра, но очевидно я завърших, защото когато завърших 12-8, не ме пусна на следващото ниво и ми каза, че идва скоро, но кога ще се появи следващото ниво, защото аз ще бъда отегчен . Благодаря ти
Ще принципно извън ос ако отвън отвън хм към код код код код код абсурд ще им аз из гном им към коз из им аз им
Това е наистина страхотна игра, с която да играете във вашето забавно време и точно когато са уикендите и нямате какво да правите, просто искате да седнете край къщата на дивана си и да гледате телефона си, тогава това е идеалната игра за вас или ако обичате да имате предизвикателство, но да се забавлявате на едно и също място, искате да се забавлявате, тогава това е идеалната игра за вас
Поради толкова много реклами оцених това БЛАГОДАРЯ
Много интересна
не е лошо, но не е толкова предизвикателно за мен. отегчаване след игра няколко пъти
Най ужасната игра на света
Много добра игра и се наслаждавате много добре
Оправете тази игра,защото е шибана кат вас
Бъгва ми
Това е прекрасна игра с лепрекон. Завърших тази игра 1 път. Първият път, когато усещам, че играта е толкова трудна, но сега е лесна. Надявам се, че ще се насладите на тази игра.
е хубава игра, научавам толкова много за тази игра и не мога да играя игра на зарове като тази е квадратна Tech игра сега мога да имам хора, които искам в тази игра, толкова е добра, че не мога да спра да играя е клас за малки деца или големи деца и нямаме глупави неща, които можем да играем много и аз обичам тази игра толкова много.
Забавно е и беше най-добрият и имаше много диаманти, но можеш ли да направиш лайк, ако можеш да сложиш още диаманти като 100, когато гледаш видео.
Добре, но видеото не работи...
Това е прекрасна игра
Тази игра е добра, но стигате до определено ниво, но не можете да отидете по-нататък на ниво 301 и има още 2 нива, които трябва да отидете, просто не мога да стигна по-далеч, тъй като казват, че нямам достатъчно монети
Тази игра е много добра
Sky Raptor: Game Pesawat Arkade ffzp
гадно е! някои нива са добре, но някои нива са само като се дават някои борове и сте принудени да купувате бустери. следователно е глупаво
Тази игра е много добра, но добавянето идва след една игра
На 2-7 не мога да намеря последното все едно изобщо не е на тях
За да бъда честен, този човек беше най-добрият играч, който съм виждал и бихте могли да направите това, за да участвате в няколко мача, които биха стигнали до него и отбора, за да може и watergirl да играе хармонията и вие можете да го направите веднага и watergirl и watergirl ще си прекарат добре, за да могат да играят лека нощ, а вие бихте могли да бъдете още няколко момчета, за да можете и да накарате отбор да спечели този сезон, защото те трябва да спечелят много повече игри и watergirl и те имат много повече от играта и те з
ТЪПО ООООООООООООООООООООО
Харесвам тази игра, защото първо мисля, че тази много скучна игра, но на ниво 1,8 харесвам толкова много, че давам 3 погледа за тази игра f😊👌😄
Играта е хубава, но е копие на Super Mario
първата версия беше добра, след като беше актуализирана, стана по-лоша
ОК е
Играта е наред. но намирам за много дразнещо една игра да те накара да спечелиш нещо за награда, само за да го вземеш. Например, можете да спечелите до 3 пота със злато на ниво. След като съберете 10 гърнета със злато, можете да завъртите колело. Като печеля 3 на ниво, не мога да завъртя колелото, докато не имам 12 пота злато, но след като завъртите колелото, автоматично се връщате обратно до 0 пота злато. Това се е случило два пъти и двата пъти получих само 1 шишарка от колелото. Просто не си струва.
Напомня ми детските години
Чудесно